Nyheter og arkiv

2020-05-16T06:03:52+00:00

 

Juleutstilling på Galleri Fjordheim

Årets siste utstilling ved Galleri Fjordheim kan blant annet friste med nøyaktighetskunst av Arild Yttri, bilder signert Hamar-kunstneren Roar Kjærnstad og et 50-talls andre kunstnere. (OA 19.11.2021)

Her er det et mangfoldig utvalg og mye spennede og se på. Vel verdt en tur. Hilde stiller selv med ett grafisk trykk.

Linker til

November 21st, 2021|

Pressemelding Galleri EKG 6.11.2021

Refleksjoner er tittelen på Hilde Grønstad Sundes separatutstilling hos Galleri EKG på Hamar som åpner 6.november 2021 kl 12:00. 

Maleriene er laget i tiden etter pandemien brøt ut, og temaet i mange av arbeidene er refleksjoner over tiden vi har vært

October 27th, 2021|

Kollektivutstilling på Galleri Fjordheim 11.sept – 10.okt. 2021

Det blir en spennede utstilling på Galleri Fjordheim med mange dyktige kunstnere representert. Utstillingsåpning lørdag 11. september kl. 12 ved Marit Hosar. Utstillingen har fått tittelen “Kjære bilde på veggen der” og det er i alt 53 bilder som blir presentert. Jeg deltar med 3 malerier og vil være tilstede

September 11th, 2021|

Toten-bildene til Hilde pryder hippe street wear-klær (OA)

Frode Hermanrud/OA:  Når klesmerket Yôke har lagt sin elsk på Hilde Grønstad Sundes (53) landskapsmalerier, tar det vakre, men røffe Toten-landskapet steget fra det trygge lerretet til en vilter og urban tilværelse på T-skjorter og gensere.

Se artikkelen i Oppland Arbeiderblad (+ abb.), eller på mine sider OA-artikkel-Yoke-29.04.2021 (PDF-dokument).

Internett

May 1st, 2021|

Endelig er magasinet FUGE her

I forbindelse med utstillingsprosjektet «FUGE» har det blitt laget et magasinet har som intensjon å synliggjøre, presentere og debattere prosjekter, utstillinger og temaer som relaterer seg til det visuelle kunstfeltet i regionen, Gjøvik, Toten, Land og omegn.

Magasinet publiseres gjennom kunstforeningen. Forøvrig kan min artikkel leses her Fuge_Magasin_HGS_2020.

Magasinet tar sikte

December 31st, 2020|

Juleutstilling Galleri EKG på Hamar

Galleri EKG på Hamar – Tar pulsen på kunsten

Årets rett fra veggen juleutstilling åpnes på fredag 27. november kl. 11.  Ved åpning har vi malerier fra Hilde Grønstad Sunde, Annette Hveem Narum, Christopher Rådlund, Trudy Wiegand, Tina Tobiassen, tegning av Runi Langum, digital trykk av Maria Natalie Skjeset og

November 27th, 2020|
Go to Top