Nyheter og arkiv

2020-05-16T06:03:52+00:00

 

70 kunstnere stiller ut på Fjordheim, åpning 4.11.23 kl 12:00

Som Galleri Fjordheim skriver på sine facebooksider vil over 70 kunstnere vise sine verk ved årets juleutstilling som består av billedkunst og kunsthåndverk. I “Anton” viser Kunsthåndverkerne i Kongensgate sine arbeider. Utstillingen åpnes den 4. novemver kl 12:00 av ordfører i Gjøvik, Anne Bjertnæs. Utstillingens siste dag er 10. desember.

November 4th, 2023|

Kunstnerkollektivet på Hunn i gang!

Som OA skriver i sin artikkel “Kunstnerkollektivet blomstrer i nye farger” har Gjøvik endelig fått sin egen arbeidsplass for kunstnere der de kan jobbe med å utvikle uttrykket sitt om det gjelder dans, kunst, musikk, teater eller litteratur.  Vi er veldig glade for å ha fått denne  muligheten og ser

October 29th, 2023|

Prosjektroom Hveem 6-7-8 juni – Hilde jobber med inntrykk fra Lofoten

Jeg ser frem til dager på Hveem hos kunstneren Beate Juell. Jeg er så heldig å få bruke låverommet på Hveem til
videre arbeide med refleksjoner og fordypning innenfor det overordnede temaet linjer og drag. Mange fikk se
skissematriale og kulltegninger sommeren 2022 i størhuset på Hveem, og nå får de som

May 31st, 2023|

Hilde på turne med den kulturelle skolesekken

Fantastiske figurer og engasjerte elever! Siste måneden har Hilde reist rundt til ungdomsskoler i Innlandet med prosjektet “Assosisjoner”. Opplegget bygger på tegneprosjektet “Velkommen inn” som ble gjennomført i perioden desember 2021 på Kauffeldtgården på Gjøvik som var et kreativt samspill mellom elever, kunstnere og andre besøkende. (se

October 23rd, 2022|

Hilde stiller ut på Galleri Fjordheim 11.juni – 9.juli

Utstillingsåpning lørdag 11. juni kl 12:00 ved kultursjef Anna Thorud Hammer, Gjøvik kommune.

«Overganger» er tittelen Hilde Grønstad Sunde har valgt på sin separatutstilling på Galleri Fjordheim. Tittelen favner mange av  arbeidene som presenteres på denne utstillingen. Et eksempel er maleriet «Veien videre» der det er to menneskeskikkelser er på vandring

June 6th, 2022|

“Overganger” i Maridalen kirke

Velkommen til utstilling i Maridalen kirke. Utstillingen “Overganger” åpner onsdag 2. februar kl 18:00, og viser et utvalg av Hilde Grønstad Sundes malerier, akvareller og grafikk. Kunstneren er tilstede på åpningen.

“Overganger” er en stadig tilbakevendende tematikk for kunstneren og på denne utstillingen presenteres både overganger mellom liv og død, som

February 1st, 2022|

Velkommen til visning av tegneprosjektet!

Da er tegneprosjektet over og alle de flotte tegningene er pakket ned og arkivert.

SE ALLE TEGNINGENE

Det har vært fantastisk å se den skapergleden og iveren som ble vist av alle som var med. Vi hadde flere klasser på besøk, men også mange som bare stakk innom. I alle aldre

December 19th, 2021|
Go to Top