Fredag 6. desember åpner vi årets JULEUTSTILLING!
Tradisjonen tro byr vi på Byens Beste Gløgg og pepperkaker.

Stort utvalg kunstnere og salg rett fra vegg.
Bjørnulf Dyrud, Inger Johanne Nygren, Bertil Greging, Era Leisner, Hilde Grønstad Sunde, Roar Kjærnstad, Embla Øverbye, Tor Wilthill, Mattias Härenstam, Pål Berg, Anne Kristin Hagesæther, Christopher Rådlund, Karl Bryhn, Eva Harr, Nina Due, Jens Stegger Leedal, Nina Marjanka Wiedswang, Peik Elias, Rolf Nerli, Anne Kristine Thorsby, Katie Alfheim, Vegge & Kolsrud, Jan Harr, Søssa Magnus, Ulf Valde Jensen, Ingrid Haukelidsæter, Terje Roalkvam, Trine Lindheim, Peik Elias, Mari Follinglo, Erik Snilsberg, Rigmor Nygaard og mange flere. Kort sagt: Et mangfold av uttrykk!

Velkommen til åpning fredag 6. desember kl.18.00

(klipp fra Galleri Briskebys sider): http://www.galleribriskeby.no/