Klarsignal gitt! Se utstillingen “Spire” fra 9.mai!

Vi har den glede å informere om at det blir utstilling likevel! Åpningen er flyttet til lørdag den 9.5 kl 12. Etter at det kom nye retningslinjer rundt Coronaviruset gjeldende fra 7.mai, er det nå tillatt med kulturarrangementer med opp til 50 personer og 1 meters avstand.

Utstillingen tilpasses gjeldende regler for kulturarrangementer. Det er stort sett de samme ting som gjelder for annen aktivitet på offentlige steder. I tillegg må alle besøkende føres opp i gjestebok eller sende SMS med navn.

Det er et stort spenn i Hilde Grønstad Sundes verk på denne utstillingen. Fra lette akvareller til store, mørke landskapsinteriører. Gjennom sin kunst søker hun det universelle, de gjenkjennelsespunktene som mange av oss har, som rommer våre liv og emosjoner. Refleksjoner over håp i mørke, sårbarheten i naturen og undring over livet er bakteppet for tittelen «Spire» som danner en rød tråd gjennom utstillingen.

På grunn av koronarestriksjonene blir det ingen offisiell åpning, men kunstneren vil selv være mye tilstede i hele utstillingsperioden.

Utstillingens står fra Lørdag 9.5 .2020 til Søndag 31.5. 2020 og åpningstider er Torsdager:17-20, Lørdager :12-18 og Søndager:12-18

Velkommen!